Kernwaarden

We hebben een aantal kernwaarden van waaruit wij handelen. Iedereen mag ons aan deze kernwaarden houden.
MBN staat voor de onderstaande kernwaarden en handelt hiernaar:

 • Flexibel en snel:
  We denken met u mee! Of het nu om enkele stuks, kleine series of grote series gaat, MBN levert wat u wilt. Wij denken met u mee over mogelijkheden en onmogelijkheden, bijvoorbeeld als het gaat om een prototype of het maken van mallen. We kunnen verrassend snel reageren door een flexibel productieapparaat, slimme logistiek en korte communicatielijnen
 • Kwaliteit:
  Wij zetten alles op alles om de juiste levertijd en afwerking te realiseren. Daarin verwachten we van onszelf dat we verder gaan dan anderen.
 • Creativiteit en kennis delen:
  Wij denken mee met de klant over mogelijkheden maar ook onmogelijkheden. We bieden een oplossing en brengen samen met de klant het product naar een hoger niveau.
 • Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding:
  Wij zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding die eerlijk is voor zowel de klant als MBN. Wij willen samen met de klant beter worden van het te produceren product.
 • Eigenaarschap:
  Wij voelen ons verantwoordelijk voor het productieproces en zijn trots op wat we afleveren. Dat betekent dat wij verder gaan dan alleen onze verantwoordelijkheid nemen. Wij willen een product afleveren waar we trots op zijn en zijn niet eerder tevreden.
 • MVO/SROI:
  Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Dit doen wij sinds 2006. Wij zijn er van overtuigd dat je een bijdrage moet leveren als dat kan. Daarom bieden wij mensen met een beperking en/of achterstand tot de arbeidsmarkt een werplek. Dat betekent ook dat de klanten waar wij zaken meedoen hier voor kiezen en indirect ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo leveren wij samen met de klant een bijdrage aan de maatschappij zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van ons werk.
 • No nonsense:
  We zeggen hoe het is en winden er geen doekjes om.